Abbott

Case Study: To renovate + combine two apartments into a penthouse apartment located in Gastown in Vancouver, BC.

Objective of the renovation: To add more square footage living space for their growing family to play and enjoy their city lifestyle without sacrificing a move to the suburbs.

Result: Going through the renovation process we created a more holistic environment in the home by adding more natural lighting, incorporating light + neutral colour palettes and using clean lines throughout the millwork accents.

What the owner says: “The project was everything we hoped for and more. LDL’s attention to detail and commitment to the job was always forefront.”

 
 
 
 
 

Contact Us

Jason Lorenz | Owner | 
jason@lorenzdevelopments.com

Squamish: 604 892 7652
Vancouver: 778 378 7652

 

Affiliations

        

Latest Post